SAMY'S EETCAFE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 272 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Samy's Eetcafe. Meer weten? Ontdek meer

21 nov 2022 om 22:03 Erg lekker gegeten, goede soep en heerlijke carpaccio en keurig op tijd! Aanrader
16 nov 2022 om 0:00 Ik had gezegd dat ik allergisch ben voor pinda en dat ik het zonder pinda wilde. Ze hebben er jammer genoeg wel pinda in gedaan.
4 nov 2022 om 22:50 Regelmatig besteld bij sammys deze keer duurde erg lang..en was niet echt warm meer.. cozze gebakken mossellen..droog en weinig saus
1 nov 2022 om 12:20 Zeer goed eten, alles was goed verzorgd, alleen jammer dat de bezorgtijd aan de lange kant was
26 okt 2022 om 3:19 Niet alles was geleverd, satesaus kroepoek en zuur ontbraken.
22 okt 2022 om 8:36 Verlaat, lauw eten en gedeelte bestelling ontbrak
19 okt 2022 om 20:12 Uitstekend verzorgd. Heerlijk gegeten.
3 okt 2022 om 23:55 ben helaas vlak na het eten vd sate en de tomatensoep erg ziek geworden. rook en smaakte al een beetje vreemd maar dacht zal wel aan de kruiden liggen. niet dus. hele avond al met buikpijn op de bank/wc. ik ga hier dus niet meer bestellen. jammer
1 okt 2022 om 19:46 Rijst mag best wat minder qua hoeveelheid en minder zout !!
30 sep 2022 om 20:22 2x pepersaus besteld, niet gekregen. Steak was well done, droog en smaakte verbrand.
22 sep 2022 om 21:29 Bezorging was top Frietjes waren lekker Steak was lekker Spare ribs smaakten naar wasverzachter of afwasmiddel. Jammer
27 aug 2022 om 19:09 Super lekker gegeten!!